Waardevolle inzichten

We hebben één belangrijke drijfveer die ons onderscheidt van alle andere IT-bureaus: diversiteit.. Wat een saai en zinloos leven zou het zijn als iedereen hetzelfde was. Onze wervingsmethode leggen deze verschillen bloot en omarmt elk uniek profiel. Zo krijgt ieder de coaching en het persoonlijke leerpad waar ze behoefte aan heeft. Samen werken we naar een prachtige toekomst in de IT toe.

Intuïtie

Niet alles kun je met data en intelligentie onderbouwen. Er is gevoel bij nodig. Bij QISS IT noemen we dat intuïtie.

Door middel van traineeships geven we kennis mee, maar aan de hand van de kwaliteiten van de kandidaat, maken we de match. Systemen bestaan uit eentjes en nulletjes, maar mensen niet. QISS IT gaat uit van de menselijke kant. Wat voor een type persoon is onze kandidaat? Welke opdrachtgever is hier een goede match mee? 

DISC-methode

Met de inzichten van DISC weten we hoe iemand handelt en reageert en kunnen wij beter coachen, sturen en adviseren.

QISS IT kiest voor de DISC-methode, omdat deze op een eenvoudige manier inzicht geeft in gedrag en de manier van communiceren. 

Voor een succesvolle match tussen trainee en opdrachtgever is de communicatiestijl minstens zo belangrijk als kennis en ervaring. Door gebruik van de methode, hebben wij de mogelijkheid om een kandidaat op een ander niveau te leren kennen. Het gaat ons tenslotte om de persoon.

De DISC-uitslag maakt deel uit van het matchingsproces. Complimenteert de trainee op een gebied waar die wellicht tekort aan is op de afdeling, of zal de trainee vlekkeloos in het team deelnemen? Bij de voordracht van een trainee, onderbouwen wij onze keuze van het profiel voor jouw organisatie.


Skill Games

Met tien jaar ervaring voelen wij wie een potentiële QISS'er is: onze intuïtie. De games maken dit nu meetbaar.

Onze games zijn zorgvuldig ontworpen samen met alle QISS'ers. Hoe? Door het creëren van een benchmarkt. Alle IT-trainees en IT-professionals hebben het assessment gespeeld. Met deze resultaten hebben wij gemiddelden, gewenste resultaten en uiteindelijk het ideale profiel per functie vastgesteld.

De trainee speelt vier games, waarbij geconcentreerd wordt op de vaardigheden, zelfredzaamheid, aanpassingsvermogen, oplossingsgerichtheid en prioriteren. Is een trainee meer ervaren? Dan leggen wij de focus op vaardigheden zoals multitasken, stressbestendigheid, nauwkeurigheid en verantwoordelijkheidsgevoel.

Wij zetten de Games niet in als momentopname, maar gebruiken deze tool juist om groei in kaart te brengen. Tevens helpen de Games ons om te bepalen of een trainee klaar is voor het invullen van een specifieke functie.

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd welke vaardigheden in jouw team sterk zijn ontwikkeld? Of ben jij op zoek naar een specifieke 'set of skills' ter aanvulling van jouw team?


Neem contact met ons op.


Lisanne Bravenboer
Lisanne Bravenboer Sales Manager