Your next step.

Samen met QISS IT naar de volgende stap in jouw carrière.

De mogelijkheden binnen de IT zijn eindeloos. Dan is het fijn om jouw pad te bewandelen met wat support aan de zijlijn. QISS IT adviseert en ondersteunt jou met begeleiding in jouw carrière. Dat doen wij door middel van een persoonlijk ontwikkelingsplan en uitdagende opdrachten voor de nodige ervaring. Zo blijf je jezelf ontwikkelen en specialiseren, ook terwijl je werkt. 

Jij wil vooruit

Je hebt al enige ervaring opgedaan in de IT, maar je voelt dat het de tijd is voor de volgende stap. Misschien heb je al een specialisatie op het oog, of ben je nog zoekende. Ook wil je graag verder met het behalen van waardevolle certificaten, om zo jouw ervaring kracht bij te zetten. 

Herkenbaar? Praat dan eens met ons verder.

Never
stop
learning.

Waarom QISS IT

Opdrachtgevers
•••

Voor onze opdrachtgevers vullen wij diverse, uitdagende IT-vacatures. Daar zit jouw volgende stap zeker tussen. Via ons kom je binnen bij (inter)nationale grote namen waar je meer ervaring op kan doen.

70% van de QISS'ers krijgt uiteindelijk het aanbod om in dienst te treden bij een van deze opdrachtgevers. Via ons kan jij je op de arbeidsmarkt profileren.

Learning centre
•••

Gedurende jouw dienstverband bij QISS IT krijg je toegang tot MyCadamy. Ons online learning centre waar je onbeperkt verder kan leren en erkende certificaten kan behalen.

Hierin kunnen wij jou adviseren, wij stellen dan ook een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP) samen met jou op.

Persoonlijke ontwikkeling
•••

Wij begeleiden jou met je carrière, maar ook met jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo laten wij je een DISC-analyse doen, die inzicht geeft in jouw communicatiestijl en gedragsvoorkeur. Onze Skill Games geeft inzicht in jouw sterkste vaardigheden. 

Waardevolle informatie die ons en jou helpt met jouw ontwikkeling, maar die je altijd kan gebruiken in jouw verdere carrière.

Word een QISS'er!

Laat jouw gegevens en eventueel cv achter. Wij nemen snel contact met jou op.

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Jouw nieuwe IT job?

Romy Meijer
Romy Meijer Talentmanager regio Rotterdam