Solliciteren is gewoon nog mogelijk! ×
Vanwege het coronavirus is er momenteel veel onzekerheid. Echter vinden wij het belangrijk om te laten weten dat iedereen gewoon bij ons kan solliciteren en vrijblijvend vragen kan stellen. Jouw sollicitatiegesprek vindt online plaats, bijvoorbeeld via Skype!

Wij zijn genomineerd voor de Computable Awards

In de categorie Detachering & Recruitment

Hoe werkt het stemmen?

Ga via onderstaande button naar de stempagina en laat jouw gegevens achter. Je ontvangt in jouw mailbox een unieke link waarmee jij eenmalig jouw stem kan uitbrengen. Je bent niet verplicht om een stem in alle categorieën uit te brengen.

The future is IT.

Omarmen van verschillen

Onze drijfveer was tien jaar geleden al duidelijk: meer diversiteit in de IT. Een onderscheidende missie, op een onderscheidende manier. QISS IT laat zich door haar intuïtie leiden, daarom zeggen wij ook: Bring Intuition to IT.

Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld en tevens mooie methoden geïntroduceerd om onze intuïtie te kunnen onderbouwen. Het gebruik van de DISC-methode en onze Skill Games zijn hier voorbeelden van. Onze wervingsmethode legt deze verschillen bloot en omarmt elk uniek profiel. Zo krijgt ieder de coaching en het persoonlijke leerpad waar ze behoefte aan heeft. Samen werken we naar een prachtige toekomst in de IT toe, verrijkt door ieders persoonlijke krachten en talenten.

DISC

MET DE INZICHTEN VAN DISC WETEN WE HOE IEMAND HANDELT EN REAGEERT EN KUNNEN WIJ BETER COACHEN, STUREN EN ADVISEREN.

Het DISC-persoonlijkheidsmodel is een model dat universele gedragsstijlen inzichtelijk en toepasbaar maakt. Onderzoek heeft aangetoond dat gedragskarakteristieken in vier hoofdstijlen gegroepeerd kunnen worden. Mensen met dezelfde stijl neigen dezelfde gedragskenmerken te hebben, al kan de intensiteit van de stijl wel variëren. Naast een hoofdstijl laten mensen ook, in meer of in mindere mate, gedragingen uit andere stijlen zien. Het acroniem DISC staat voor de vier hoofdstijlen van het model, te weten:
  • Dominant
  • Invloed
  • Stabiel
  • Consciëntieus