Solliciteren is gewoon nog mogelijk! ×
Vanwege het coronavirus is er momenteel veel onzekerheid. Echter vinden wij het belangrijk om te laten weten dat iedereen gewoon bij ons kan solliciteren en vrijblijvend vragen kan stellen. Jouw sollicitatiegesprek vindt online plaats, bijvoorbeeld via Skype!

Start jouw carrière!

Solliciteer nu! Geen cv nodig.

Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Onze voordelen

Keuze uit diverse jobs

Wij hebben naast ons Traineeship altijd een ruim aanbod aan opdrachten en vacatures voor vaste en tijdelijke functies.. Bekijk alle vacatures hier en vind jouw nieuwe uitdaging op de groei!  

Leren en werken

Wij helpen je binnen te komen bij organisaties die je eerder misschien voor onmogelijk hield. De combinatie van leren, werken en een persoonsgerichte aanpak resulteert in de baan die helemaal bij jou past. 


CarriÈremogelijkheden

Wij geven graag iedereen de mogelijkheid zich te ontwikkelen en nog verder te groeien in zijn vakgebied. Zowel in salaris, opleiding als de functie.

Dit is wie wij zijn

JIJ BENT HET TALENT, WIJ ZIJN JOUW ADVISEUR

IT Professional

Wij houden van IT en blinken uit in de mensenkant van het vak. Niet alles kun je met data en intelligentie onderbouwen. Er is gevoel bij nodig. Bij QISS IT noemen we dat intuïtie. Wij richten ons op de communicatieve kant van IT. Geen hardcore developers, maar de functies die een brug leggen tussen de eindgebruiker en de IT-afdeling. De spil in de IT in functies zoals functioneel beheerder of support- en servicedeskmedewerker. 

Traineeship

Werken in de IT? Heb jij daar weleens aan gedacht? Het kan! Ook zonder ervaring of vooropleiding. Jouw enthousiasme en talent is wat telt. QISS IT is altijd op zoek naar mensen zoals jij. Bij QISS IT kun je meteen beginnen! Met een traineeship ga je werken en leren tegelijk. Ervaren in IT of niet. Zo ben je snel up to date voor een kansrijke toekomst.