Werken bij QISS IT.

Werken in de IT? Het kan

Ook zonder IT-achtergrond of vooropleiding in de IT en als je een totaal andere opleiding hebt, zoals HBO Communicatie, Hotelschool of Facility Management. Jouw skills en talent zijn veel belangrijker. QISS IT is altijd op zoek naar mensen zoals jij. Met het betaald IT-traineeship ga je werken en leren tegelijk. Zo werken wij samen aan jouw succesvolle carrière.

Jij in IT?

Ja, juist jij!

Je zou er misschien niet 1-2-3 aan gedacht hebben, maar ook zonder IT-ervaring of vooropleiding in de IT kun je carrière maken in de IT-wereld. Bij QISS IT. Wij vinden jouw skills en persoonlijkheid belangrijker dan kennis en ervaring. Wil je weten of jij de IT'er van de toekomst bent? Kijk hieronder het filmpje van onze trainee Juul en kom er achter hoe ze het ervaren heeft!

Wat ga je doen?

Het IT Traineeship.

We geloven dat de IT’er van de toekomst over meer dan alleen de juiste kennis beschikt. Het gaat ons om jouw persoonlijkheid, communicatiestijl en je vaardigheden. 

Je wordt opgeleid tot eerstelijns servicedeskmedewerker en je mag direct aan de slag bij leukste opdrachtgevers. Je doet ervaring op in de praktijk en tegelijkertijd behaal je erkende IT-certificaten. Vanuit hier vervolg je jouw persoonlijke carrièrepad, wij coachen jou voor een uitdagende IT-functie die aansluit bij jouw skills, persoonlijkheid en ambitie.

Ik in IT!

'Als je mijn moeder dit twee jaar geleden had verteld, had ze je vierkant uitgelachen.'

En toch ben ik sinds augustus 2019 fulltime aan het werk in de IT. Hoe is dit tot stand gekomen? Waarom een andere richting dan mijn studieachtergrond? Waarom IT?

Na mijn bachelor wist ik dat ik nog lang niet uitgeleerd was. Ik had geen idee wat ik na mijn studie wilde doen. Mijn hoofdstudie was Communicatie, wat natuurlijk heel breed is, maar wat kan je er nu daadwerkelijk mee?

Mijn moeder werd bang dat ik heel mijn leven in de supermarkt zou blijven werken. Zij kent mij en mijn mindere eigenschappen natuurlijk ook langer dan vandaag. Plots kwam er een gouden kans voorbij: het IT-traineeship bij QISS IT. Nooit eerder had ik aan een carrière in de IT gedacht.

Hey! Ik ben Stacey, Recruiter.

Heb je vragen of interesse? Kom vrijblijvend met mij in contact. Je kan mij bellen, mailen of appen.
Stacey Pastrana
Stacey Pastrana Recruiter

Kom ook in IT!

Het QISS IT Traineeship

Ons traineeship is gebaseerd op een combinatie van ervaring in de praktijk, de juiste trainingen en erkende certificaten. Zaken die belangrijk zijn voor jouw toekomstige carrière in de IT. We richten ons met name op de communicatieve kant van de IT. Tijdens ons traineeship verdiep je je in processen en leer je de basis van essentiële programma’s. Je leert analyseren, adviseren en probleemoplossend te werk te gaan.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Ben je op zoek naar iets bijzonders?