Solliciteren is gewoon nog mogelijk! ×
Vanwege het coronavirus is er momenteel veel onzekerheid. Echter vinden wij het belangrijk om te laten weten dat iedereen gewoon bij ons kan solliciteren en vrijblijvend vragen kan stellen. Jouw sollicitatiegesprek vindt online plaats, bijvoorbeeld via Skype!

YES, AFGESTUDEERD FACILITY MANAGEMENT! MAAR DAN...

..... DAN BEGIN JE IN SEPTEMBER MET EEN TRAINEESHIP BIJ QISS IT.

Jij kan met je HBO Facility Management opleiding aan de slag binnen de meest innovatieve bedrijfssector op dit moment! Wij bieden een betaald Traineeship waarin wij ambitieuze Young professionals opleiden tot hét talent van de toekomst. Vijfendertig Facility management studenten gingen je al voor. Zij beoordeelden ons Traineeship met een 9.3. Ook iets voor jou? We vertellen je graag meer!  

Wij snappen dat je wat meer wil weten, waarom werken met een Facility Management opleiding binnen de IT? Tijdens je opleiding heb je alles geleerd over zaken als gebouwbeheer, logistiek, inkoop en voorraadbeheer. Daarnaast heb je geleerd om servicegericht en projectmatig te werken. Op de IT afdeling binnen een bedrijf werkt dat hetzelfde! Omdat je bezig bent met verschillende vraagstukken moet je met diverse afdelingen samenwerken. In sommige gevallen ben je zelfs een bruggenbouwer.

Tijdens ons Traineeship verdiep je je in processen, je leert de basis van essentiële programma’s. Je leert analyseren, adviseren en probleemoplossend te werk gaan. Je kunt dus functies gaan uitoefenen die een brug slaan tussen de business en de IT.

Keuze uit diverse jobs

Wij hebben naast ons Traineeship altijd een ruim aanbod aan opdrachten en vacatures voor vaste en tijdelijke functies.. Bekijk alle vacatures hier en vind jouw nieuwe uitdaging op de groei!  

Leren en werken

Wij helpen je binnen te komen bij organisaties die je eerder misschien voor onmogelijk hield. De combinatie van leren, werken en een persoonsgerichte aanpak resulteert in de baan die helemaal bij jou past. 


CarriÈremogelijkheden

Wij geven graag iedereen de mogelijkheid zich te ontwikkelen en nog verder te groeien in zijn vakgebied. Zowel in salaris, opleiding als de functie.

Wat bieden wij jou als afgestudeerd Hbo’er Facility Management?

Wil je solliciteren? Je hebt geen cv nodig.

  • Aantrekkelijk marktconform salaris tijdens jouw  training. Na het eerste trainingsjaar al een salaris van € 2.100,- en een auto van de zaak.
  • Traineeships in ons eigen QISS opleidingscentrum.
  • Een mooi pensioen
  • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.
  • Toffe opdrachtgevers.
  • Leuke borrels, unieke bedrijfsuitjes en gezellige collega’s die je stiekem gaat missen in de weekenden.
Laat je gegevens achter en dan nemen wij snel contact met je op.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Dit is wie wij zijn

JIJ BENT HET TALENT, WIJ ZIJN JOUW ADVISEUR

Bij QISS IT richten we ons op young professionals. Wij begeleiden je bij jouw ontdekkingsreis in de arbeidsmarkt op onze manier. Betrokken en persoonlijk. Bij ons gaat talent voor ervaring. We helpen je met trainingen en plaatsen jou in een werkomgeving bij gave opdrachtgevers om ervaring op te doen als IT-professional.

Eerst kennismaken? Geen probleem!

Wil je niet direct solliciteren, maar eerst kennismaken met QISS IT? Dat vinden wij geen enkel probleem. Neem contact met mij op en dan plannen we zo snel mogelijk iets in. 
Pamela Alexander
Pamela Alexander Recruitment Manager