Solliciteren is gewoon nog mogelijk! ×
Vanwege het coronavirus is er momenteel veel onzekerheid. Echter vinden wij het belangrijk om te laten weten dat iedereen gewoon bij ons kan solliciteren en vrijblijvend vragen kan stellen. Jouw sollicitatiegesprek vindt online plaats, bijvoorbeeld via Skype!

Men are welcome.

Niet alleen voor vrouwen

Bij QISS IT geloven we dat diversiteit verrijkt. Dat de sleutel van een succesvolle IT-afdeling een combinatie is van diversiteit, kennis en kwaliteit. QISS IT zorgt daarom voor meer vrouwen binnen de IT. Want IT kan niet meer alleen ‘men only’ zijn. Heb jij ook zin in verandering en een meer diverse werkvloer?

Opties voor mannen.

•••
Klinkt tof, zoveel vrouwen in de IT, maar wat zijn mijn mogelijkheden als man? QISS IT maakt zich al jaren hard voor meer vrouwen in de IT, maar we verliezen daarbij de mannen zeker niet uit het oog. We gaan voor diverse teams en dat maakt het voor jou ook zo gaaf om bij QISS IT te werken, want waar anders heb je zo’n kans? Of je nu starter bent of al ervaring hebt, je bent welkom!
•••
Je gaat zo snel mogelijk aan de slag bij een van onze opdrachtgevers of je start direct met een opleidingstraject. Je gaat dus direct je netwerk verbreden. QISS IT helpt je daarmee op weg door de vele kennisavonden, uitjes en regioborrels. Op die manier kom je dus zowel in de zakelijke setting als op een informele manier in contact met alle diversiteit die QISS IT jou biedt. Dus, alle opties die wij voor vrouwen hebben, gelden ook voor jou als man.

Wat wij jou bieden.

Word een QISS'er

••• QISS IT biedt jou interessante opdrachten en de ruimte om je te ontwikkelen als IT-professional. We geloven in een betrokken en persoonlijke aanpak waarbij we kijken naar jouw kwaliteiten. We helpen je met kennisavonden en trainingen zodat je als echte QISS’er vol vertrouwen aan de slag kunt.

90% man
90% van alle mensen die in de IT werken is man. Daarom richten we ons op vrouwen, om hún aandeel te vergroten. Maar, een diverse werkvloer lukt niet zonder mannen!

Vragen of even kletsen?

Heb je nog een vraag? Bel, app of mail mij! QISS IT is elke werkdag bereikbaar van 09:00 tot 23:00. Dus zelfs in de avonduren staan we voor je klaar. 
Caroline van Hoorn
Caroline van Hoorn Talentmanager Regio Amsterdam/Den Haag

Vacatures in de IT.