Hoe ziet het traineeship eruit?

Wij geloven in maatwerk, onderstaand overzicht geeft je een idee van het verloop van ons traineeship. Mocht jij sneller gaan, dan passen wij ons daar uiteraard op aan.

Bootcamp

Jaar 1

In de eerste week volg je een intensieve trainingsweek, de bootcamp. Hier leer je de IT-taal spreken en krijg je trainingen om jouw communicatieve vaardigheden nog sterker te maken.

Na de bootcamp behoud je als trainee toegang tot de online QISS Academy, waar jij erkende IT-certificaten gaat behalen.

Werkervaring

Jaar 1

Je start op een IT-afdeling bij een van onze opdrachtgevers. Zo zit je niet een lange tijd in de schoolbanken, maar leer je in de praktijk.

Je gaat aan de slag als servicedeskmedewerker, zodat je kennismaakt met de diversiteit binnen de IT. Dat doe je niet alleen. IT-collega's zijn er om je te helpen en QISS IT staat aan jouw zijde.

Professional

Jaar 2

Na afronding van jouw eerste jaar als trainee ben je een IT-professional. Bij QISS IT hebben wij de leukste IT-vacatures en behoud je toegang tot onze QISS Academy, zodat jij je kan blijven ontwikkelen en certificeren.

De IT staat nooit stil. We kijken naar jouw talent en ambitie. Welke richting binnen de IT trekt jou aan? Dan stippelen wij jouw ontwikkelplan verder uit.

Specialisatie

Jaar 2

Ga je richting security, incidentmanagement of een andere specialisatie? Wij stellen een leerpad voor jou op, gevuld met trainingen en erkende IT-certificaten.

Baangarantie heb je: 70% van de QISS'ers komt na afloop van het traineeship in dienst bij een van onze opdrachtgevers. Of je blijft bij QISS IT werkzaam! Wij hebben de leukste jobs voor jou als IT-professional, binnen jouw specialisatie.