Home Opdrachtgevers Onze manier

De kracht van intuïtie gecombineerd met data.

We hebben één belangrijke drijfveer die ons onderscheidt van alle andere IT-bureaus: diversiteit. Wat een saai en zinloos leven zou het zijn als iedereen hetzelfde was. Onze wervings- en matchingsmethode legt deze verschillen bloot en omarmt elk uniek profiel. Zo krijgt ieder de coaching en het persoonlijke leerpad waar ze behoefte aan heeft.
IT professionals

Intuïtie.

Niet alles kun je met data onderbouwen. Er is gevoel bij nodig: onze intuïtie.

Soms voelt het gewoon goed. Gedurende ons uitgebreide traject blijven wij naar ons gevoel luisteren. Dit is onze onderscheidende factor: selecteren op basis van onze intuïtie. Wij geloven dat de IT’er van de toekomst ook op hun intuïtie durven te vertrouwen.

IT professionals

Skill Games.

Iedereen heeft een talent. De Games brengen die in kaart.

De trainee speelt vier games, waarbij geconcentreerd wordt op de vaardigheden zelfredzaamheid, aanpassingsvermogen, oplossingsgerichtheid en prioriteren. Is een trainee meer ervaren? Dan leggen wij de focus op vaardigheden zoals multitasken, stressbestendigheid, nauwkeurigheid en verantwoordelijkheidsgevoel.

Wij zetten de Games niet in als momentopname, maar gebruiken deze tool juist om groei in kaart te brengen. Tevens helpen de Games ons om te bepalen of een trainee klaar is voor de vervulling van een specifieke functie.

IT professionals

DISC-methode.

DISC geeft inzicht in voorkeursgedrag. Zo kunnen wij beter coachen, sturen en adviseren.

QISS IT kiest voor de DISC-methode, omdat deze op een eenvoudige manier inzicht geeft in gedrag en de manier van communiceren. 

Voor een succesvolle match tussen trainee en opdrachtgever is de communicatiestijl minstens zo belangrijk als kennis en ervaring. Door gebruik van de methode, hebben wij de mogelijkheid om een kandidaat op een ander niveau te leren kennen. Het gaat ons tenslotte om de persoon.

De DISC-uitslag maakt deel uit van het matchingsproces. Complimenteert de trainee op een gebied waar die wellicht tekort aan is op de afdeling, of zal de trainee vlekkeloos in het team deelnemen? Bij de voordracht van een trainee, onderbouwen wij onze keuze van het profiel voor jouw organisatie.


Screening van jouw afdeling.

Op de QISS-manier

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Ontdek meer over onze manier.

Interesse?

Hi, ik ben Lisanne.

Ben jij geïnteresseerd welke vaardigheden in jouw team sterk zijn ontwikkeld? Of ben jij op zoek naar een specifieke 'set of skills' ter aanvulling van jouw team?


MAIL     BEL     WHATSAPP

Ben je op zoek naar iets bijzonders?