Home Opdrachtgevers Onze manier

WERVEN & MATCHEN OP PERSOONLIJK NIVEAU.

Jij weet welke mensen je team nodig heeft. Wij weten ze te vinden. Daarbij kijken we niet alleen naar opleiding en werkervaring, maar vooral naar persoonlijkheid en kwaliteiten. Zo werven en matchen we IT talent op basis van de kennis, competenties en eigenschappen die jij zoekt binnen je team. De diversiteit in werkervaring en achtergrond van onze talenten maakt je team niet alleen slimmer, maar ook wendbaarder. Dát brengt de ultieme versterking.
IT professionals

DISC analyse.

DE BESTE KANDIDAAT VOOR DE ROL EN JE TEAM.

Van taakgericht tot mensgericht, van ondernemend tot ondersteunend en van onderzoekend tot inspirerend. Waar de behoeften ook liggen voor je functie, team of bedrijf: wij vinden de juiste persoon. Want met een DISC analyse ontdekken we de gedrags- en communicatievoorkeuren van onze kandidaten. Op basis van dit unieke profiel maken wij de match! Zo weet je zeker dat je kandidaat goed aansluit bij de rol, de mensen in je team en organisatie. En geen zorgen over die IT kennis. Vanuit onze eigen QISS academy ontwikkelen kandidaten zich namelijk tot ware IT specialisten.


IT professionals

Skill Games.

IEDEREEN HEEFT SKILLS. WIJ BRENGEN ZE IN KAART.

Zelfredzaamheid, aanpassingsvermogen en oplossingsgerichtheid, maar ook stressbestendigheid, prioriteiten stellen en verantwoordelijkheidsgevoel. In onze innovatieve skill games komen ze stuk voor stuk aan bod. Hiermee testen we onze kandidaten spelenderwijs al bij de sollicitatie op hun skills en (HBO) werk- en denkniveau. Omdat we zo heel goed weten waar onze kandidaten in uitblinken, is de ideale match met jou zo gemaakt.

Maar de skill games zijn geen momentopname. Want zolang onze kandidaten bij ons zijn, blijven we ze testen. Daarmee brengen we hun groei in kaart. En zien we of ze klaar zijn voor een rol in jouw bedrijf die past bij één van de zes IT tracks uit ons opleidingsprogramma. Zo werven en leveren we de beste mensen én maken we de beste match. Niet één keer, maar telkens weer.

DEZE OPDRACHTGEVERS KOZEN AL VOOR DE SUCCESVOLLE QISS MANIER

SAMEN OP ZOEK NAAR DE BESTE MATCH?

NEEM CONTACT OP.

We kijken graag mee naar wie en wat jij nodig hebt om je IT afdeling te versterken.


MAIL     BEL

werven en matchen voor jouw afdeling.

Op de QISS-manier

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Ben je op zoek naar iets bijzonders?