Solliciteren is gewoon nog mogelijk! ×
Vanwege het coronavirus is er momenteel veel onzekerheid. Echter vinden wij het belangrijk om te laten weten dat iedereen gewoon bij ons kan solliciteren en vrijblijvend vragen kan stellen. Jouw sollicitatiegesprek vindt online plaats, bijvoorbeeld via Skype!

Hoe ziet een sollicitatiegesprek eruit voor een it functie?

••• Op het moment dat onze talentmanager een match ziet naar aanleiding van het cv volgt een uitnodiging om deel te nemen aan een videogesprek. Hiervoor ontvang je een link, waarmee je op het afgesproken tijdstip via het web kunt videobellen. Bij een geslaagd eerste gesprek krijg je een contract aangeboden om in de komende maanden te gaan starten.
Zodra we een leuke opdrachtgever hebben neemt de accountmanager contact met je op om je uit te nodigen voor een tweede gesprek met de opdrachtgever zelf. Dit gesprek vindt wel gewoon plaats op locatie. We vinden het namelijk wel belangrijk dat je, onder de omstandigheden, optimaal beeld krijgt van jouw toekomstig werkgever! Hierbij nemen we vanzelfsprekend alle veiligheidsmaatregelen in acht, zoals voorgeschreven door het RIVM. Uiteraard blijven onze collega’s kandidaten begroeten met een warme kop koffie en een grote glimlach.

NB. Mocht voor het tweede gesprek reden zijn tot extra voorzichtigheid, bijvoorbeeld door aangescherpte maatregelen, gezondheidsklachten, of een persoonlijke voorkeur om het tweede gesprek ook op afstand te voeren, dan is dit ook zeker mogelijk.