homepage Vacatures Vacature: Manager Finance & Control

QISS IT is dé IT-detacheerder waar het draait om diversiteit en het ontwikkelen van talent. Wij zitten vol energie, zijn gek op IT en blinken uit in de mensenkant van het vak. Onze trainees onderscheiden zich in de wereld van IT door hun sterke communicatieve skills, klantgerichtheid en lef.

Om onze financiële administratie, salarisadministratie en planning & control vlekkeloos te laten verlopen, zoeken wij de nieuwe Manager Finance & Control. Zoek jij een brede, eindverantwoordelijke rol op het snijvlak van Finance en Business Control? Dan zoeken wij jou!

Manager Finance & Control. Solliciteer direct

Dit ga je doen.

Als Manager Finance & Control ontwikkel je het strategisch en tactisch Finance & Control beleid, ter ondersteuning van het strategisch beleid en maak je deel uit van het directieteam. Je bent verantwoordelijk voor de begrotingscyclus en de maandelijkse forecast en analyseert en beoordeelt pro-actief de financiële resultaten. Hierover geef je in het MT advies zodat dit doorvertaald wordt binnen alle lagen van de organisatie.

Je bent dicht betrokken bij de business, waaraan je regelmatig jouw dashboard presenteert zodat er altijd goed zicht is op de KPI’s en de gezamenlijke doelen waaraan we werken. Je stelt de jaarrekening op, verzorgt de diverse aangiftes en bent verantwoordelijk voor de sturing op Governance thema’s zoals Risicomanagement, AVG en wetgeving. Als eindverantwoordelijke coördineer je ook de NEN/NBBU inspecties en je begeleidt de Managing Director in de contactmomenten met de aandeelhouder. Operationeel word je in de financiële- en salarisadministratie ondersteund door de financieel medewerker en je geeft deze, plus de business support medewerker vanuit jouw expertise leiding en coaching. Enerzijds ben jij dus een expert binnen je vakgebied, anderzijds weet je ook goed de vertaalslag te maken van financiële cijfers naar onze commerciële- en HR activiteiten en vice versa!

Dit ben jij.

Wij zoeken voor deze rol een gedreven, resultaat- en samenwerkingsgerichte financial. Natuurlijk ben je cijfermatig sterk en heb je goed procedureel inzicht, maar je bent ook communicatief vaardig en pro-actief. Daarnaast beschik je over:

 • Een relevante HBO of academische opleiding op het gebied van Finance & Control; 
 • Minimaal vijf jaar werkervaring in een gelijksoortige functie;
 • Ervaring in de detachering;
 • Zeer goede verbale en schriftelijke vaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels;
 • En ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar.
It
starts
with a
Qiss.

Het aanbod.

 • Een zelfstandige MT functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie;
 • Competitief salaris tussen €5.500,- en €6.500,- op basis van 40 uur en goed arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. auto, laptop, smartphone, premievrije pensioenregeling, 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • We bieden de mogelijkheid tot thuiswerken wanneer de situatie daarom vraagt;
 • De arbeidsovereenkomst valt onder de NBBU-CAO.
 • En natuurlijk werken met de leukste collega’s en vooral heel veel werkplezier!

Mocht je vragen hebben over de functie of voorwaarden, aarzel niet contact op te nemen met mij. Dit kan ook via Whatsapp!

Solliciteer nu bij Qiss IT.

Ook voor een vrijblijvende kennismaking

Laat hier je gegevens achter

OOK VOOR EEN VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

In gesprek met Qiss IT

Hoe gaat dat?

 • Jij laat je gegevens bij ons achter
 • Wij nemen contact met je op
 • Wij plannen een kennismaking in
 • Samen evalueren we de klik
 • Je ontvangt een aanbieding
 • Jij tekent je contract en kan aan de slag!

Vragen of even sparren?

Heb je nog een vraag? Bel, app of mail mij! QISS IT is elke werkdag bereikbaar van 08.00 tot 20.00. Dus zelfs in de avonduren staan we voor je klaar.
Dennis Vrolijk
Dennis Vrolijk Corporate Recruiter

Ben je op zoek naar iets bijzonders?