Wat zijn de taken van een support medewerker?

Uitdagend en afwisselend

•••

Een support medewerker is dagelijks in de weer met het oplossen van problemen op het gebied van ICT. De uitdaging en afwisseling maken de job als support medewerker tof. Je bent in contact met gebruikers en voelt aan hoe je ze het best bij kunt staan.

Wil je meer te weten komen over het werk als IT support medewerker? Lees dan snel verder. Je komt te weten welke competenties en persoonlijke kenmerken je nodig hebt en wat je van de vacatures kunt verwachten. Zo kun je zelf bepalen of de vacature als IT support medewerker iets voor jou is.


Wat doet een ICT support medewerker?

Een ICT support medewerker zorgt ervoor dat bedrijven zo efficiënt mogelijk met ICT omgaan. ICT support medewerkers zijn niet vies van complexe software en defecten, maar zien juist uitdagingen en helpen ICT gebruikers graag. Een goede support medewerker krijgt energie van het zoeken naar oplossingen.

Daarnaast ben je als ICT support medewerker communicatief sterk en klantvriendelijk. Met geduld weet jij gebruikers met hun problemen te helpen. De kennis van defecten en veel voorkomende incidenten zet jij in om zo veel mogelijk uit de software te halen. Daarmee zijn ICT support medewerkers onmisbaar binnen bedrijven.

Wat is een IT support engineer?

Werken als IT support engineer is uitdagend en geen dag is hetzelfde. Je vervult een onmisbare centrale positie binnen (inter)nationale bedrijven. Op dagelijkse basis houd je je bezig met een efficiënte gang van zaken met de lopende IT systemen. Al heb je je eigen taken, je kunt altijd terugvallen op je team van collega’s.

Jij krijgt er energie van om onder de mensen te zijn en weet hoe je ze het best kunt helpen bij het oplossen van IT problemen. Uitdagingen ga jij niet uit de weg. Met jouw kennis en talent zorg je ervoor dat het overzicht wordt behouden en alles op rolletjes verloopt.

Waarom een IT support medewerker worden?

Als IT support medewerker geniet je van een goed salaris en gunstige voorwaarden. Op allerlei vlakken wordt je gefaciliteerd om je werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Denk aan mogelijkheden voor een leaseauto en faciliteiten voor de ideale werkplek. Reiskosten worden vergoed. Bovendien krijg je vakantiegeld en een ruim aantal vakantiedagen per jaar.

Bij QISS IT kun je daarnaast gebruik maken van diverse ontwikkelingsmogelijkheden. QISS IT biedt veel mogelijkheden om te blijven leren, waardoor je steeds meer vakgerelateerde kennis opdoet en aantrekkelijker wordt op de arbeidsmarkt. Zo til je je IT skills naar een hoger niveau.

De leukste vacatures voor support medewerkers

Afwisselende werkzaamheden, veel mensen om je heen en een goed salaris: dat klinkt goed toch? Support medewerkers zijn tegenwoordig onmisbaar. Door te profiteren van het mooie ontwikkelprogramma positioneer jij je nog beter in de markt. Kijk dus snel naar de leukste vacatures voor support medewerkers bij QISS IT.

Ben je op zoek naar iets bijzonders?