Wat kun je gaan doen na je ICT opleiding?

De keuze is reuze

•••

Wil je een ICT opleiding volgen of heb je al een opleiding in ICT of IT afgerond? Een belangrijke vraag is dan: wat kun je gaan doen na je ICT opleiding?
Het antwoord is veel! ICT functies zijn ongekend populair tegenwoordig én worden steeds belangrijker. De wereld digitaliseert en bijvoorbeeld thuiswerken wordt steeds meer de norm. Bij deze digitalisering horen ook de krachtige ICT’ers en gerelateerde functies die de boel draaiende houden. Of het nu gaat om een klantenservice functie of ICT monteur. De keuze is reuze.
In dit artikel vertellen we je meer over wat je kunt gaan doen na jouw opleiding ICT. Lees snel verder!


Biedt een ICT opleiding ook baangarantie?

Een ICT opleiding biedt zeker baangarantie. Veel bedrijven willen ICT’ers of mensen met een stukje kennis van ICT graag in hun bedrijf hebben. Dit komt door de groeiende ontwikkelingen en digitalisering van bijna ieder bedrijf.

Wil je dus zeker zijn van een leuke baan na het volgen van een studie of opleiding? Dan raden we zeker ICT aan!


Is een ICT academy net zo goed als een normale opleiding in de ICT?

De ICT academy van QISS-IT biedt de mogelijkheden om een verkorte ICT opleiding te doen die erg goed aansluit op de functie die je wilt gaan doen.
Dit houdt in dat je niet precies alles van een ICT opleiding zult krijgen. Echter krijg je de kennis en vaardigheden die jij nodig hebt om een ICT functie te doen wel. Dit houdt in dat de ICT academy van QISS-IT praktisch en sneller is. Ideaal als je jezelf wilt laten omscholen.


Wat leer je tijdens jouw IT traineeship?

Het IT Traineeship van QISS-IT biedt young professionals de kans om opgeleid te worden tot IT'er, zonder dat zij over een IT-achtergrond dienen te beschikken. Zij starten met de bootcamp; een trainingsweek die in het teken staat van een kennismaking met de IT. Trainingen in ITIL, Office365, TOPdesk en MTA komen aan bod. Vervolgens doen zij ervaring op in de praktijk, door mee te draaien als servicedeskmedewerker op een IT-afdeling.
Binnen de ICT studie staan (communicatieve) vaardigheden centraal. Wij leiden onze trainees op voor de functies die de brug leggen tussen de eindgebruiker en de IT-afdeling, zoals support- of servicedeskmedewerker.


Het IT traineeship bij QISS-IT

Het IT traineeship van QISS-IT staat in het teken om je alles over IT bij te brengen én te kijken naar jouw wensen en competenties. We kijken wat je goed kan en wat je het leukst vindt om te doen. Op deze manier proberen we jouw ideale baan in de ICT te realiseren!
Wil je meer weten over het IT traineeship van QISS-IT? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

Ben je op zoek naar iets bijzonders?