Wat is een ITIL certificaat?

En waarvoor heb ik het nodig?

•••

ITIL is een afkorting die staat voor Information Technology Infrastructure Library. Het wordt ingezet om beheerprocessen binnen een organisatie in te kunnen richten. ITIL wordt gezien als een standaard voor IT beheer. Het kan een bijdrage leveren aan je ontdekkingsreis op weg naar de mooiste baan die je voor ogen hebt! Je bent nooit te oud om te leren, en bij QISS IT krijg jij de optie om het certificaat te behalen.


Het behalen van je ITIL certificaten

Dankzij ITIL heb jij een goed beeld van service management binnen de IT wereld. Alle begrippen die je hier tegenkomt beheers je wanneer je het certificaat hebt behaald. Een ITIL certificaat is tegenwoordig niet noodzakelijk om in je bezit te hebben, maar het is wel waardevol. Waarom? Omdat veel bedrijven een ITIL framework gebruiken, daarom is het wel prettig om er één en ander over te weten zodat jij er mee kunt werken. Binnen QISS IT kun jij de certificaten halen, dit zal een bijdrage leveren aan een kansrijke toekomst binnen de IT wereld.


Volg een ITIL training

Start je bij ons met een traineeship? Dan zullen we je binnen één week volledig klaarstomen voor jouw nieuwe werkgever. Tijdens onze bootcamp doorloop je verschillende trainingen, waaronder ook de ITIL. Zo kun je de kennis omtrent beheerprocessen accuraat toepassen op jouw nieuwe werkplek. Alle begeleiding die je hiervoor nodig hebt, regelen onze specialisten bij QISS-IT. Wij staan altijd voor je klaar om mee te denken over nieuwe ontwikkelmogelijkheden. Dit is dan ook de reden dat wij de ITIL training aanbieden tijdens de bootcamp.


Waarom een ITIL cursus?

Soms melden zich meerdere sollicitanten bij een bepaalde vacature, er moet dan gekeken worden wie er het beste invulling kan geven aan de werkzaamheden in de praktijk. Kun jij dan aantonen dat jij een ITIL cursus hebt gevolgd of dat je hiertoe bereid bent? Dan kan dat de doorslag zomaar zijn om jou aan te nemen! Er staat een goed salaris tegenover en zo kun jij je IT skills blijven ontwikkelen!


Wat kun je met je ITIL certificering?

Als jij beschikt over een ITIL certificering, dan laat je zien dat je over een bepaald kennisniveau beschikt. Deze kennis kan dan weer in worden gezet binnen je werkveld. Je laat aan de hand van een certificaat zien dat je het beheren van informatie en technologie goed begrijpt en kunt optimaliseren. Bij QISS IT krijg jij de mogelijkheid om de ITIL certificering te behalen. Alles wordt voor je geregeld en dit draagt bij aan je ontwikkelingsmogelijkheden.

Ben je op zoek naar iets bijzonders?