Vacatures zonder ervaring in de ICT

Jouw enthousiasme en talent is wat telt

•••

Lijkt het jou leuk om binnen de ICT aan de slag te gaan maar heb je geen ervaring? Geen zorgen, want bij QISS IT bieden wij jou de mogelijkheid om toch aan de slag te gaan binnen deze sector! Ga jij samen met ons de ontdekkingsreis maken? Zet je talent in want mensen zoals jij hebben we nodig en we bieden jou een kansrijke toekomst! Uit je IT skills aan ons en we gaan aan de slag met jou!


Werken zonder ervaring in de ICT

Soms lijkt de wereld even stil te staan, je moet overal een diploma voor hebben en dan lijkt het alsof je je droom niet kunt realiseren. Maar dankzij ons kun jij toch werken zonder ervaring in de ICT. Jouw talenten zijn belangrijker dan je ervaring! Alles wordt voor je geregeld. Mensen zoals jij hebben we nodig, je weet wat je wil, je bent gemotiveerd en geeft alles om de kansrijke toekomst aan te gaan…


De leerzaamste bijbaan zonder ervaring in de ICT

Bij QISS IT ben je aan het juiste adres om vacatures in jouw regio te bekijken op het gebied van ICT. Op deze manier kun jij snel de leukste bijbaan vinden zonder ervaring in de ICT. Dit is toch wat jij wil? Wij helpen jou om te groeien binnen het vakgebied, jij laat je talent zien en dan komen de IT skills vanzelf!


Wat je kunt verwachten van een baan zonder ervaring in de ICT

Beschik je al over de nodige kennis binnen de ICT, maar heb je geen papiertje waarmee je het aan kunt tonen? Geen probleem, het gaat er om dat je bereid bent om te leren. Je laat zien dat je je verder wilt ontwikkelen en daarvoor bieden wij van QISS IT je een traineeship aan op het gebied van ICT. Echt alles wordt voor jou geregeld zodat jij een kansrijke toekomst tegemoet gaat. Waar kun je op rekenen?

  • Een baan die aansluit bij je wensen.
  • Meer dan genoeg ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Een goed salaris.
  • Doorgroeimogelijkheden door middel van onze trainingen.
  • Een kansrijke toekomst!


Passende vacatures zonder ervaring in ICT voor jou

Bij ons vind je altijd passende vacatures zonder ervaring in de ICT. Dus ben je hier naar op zoek, dan kun je contact met ons opnemen en dan gaan wij samen met jou bekijken welke vacature het beste aansluit bij je wensen. Wij maken jouw ontwikkelingsmogelijkheden inzichtelijk, je kunt rekenen op een goed salaris en nog zoveel meer. Ben jij klaar voor de ontdekkingsreis? Dan horen wij van QISS IT dat graag van je!

Ben je op zoek naar iets bijzonders?