Vandaag kloppen we aan bij ..... Sharon

Door Sanne Broekman

•••

Nu veel collega's van QISS IT deels thuiswerken, geven we graag een inkijkje hoe dat nou eigenlijk gaat. We kloppen elke week (virtueel) aan bij een collega aan die thuiswerkt. Vandaag gaan we langs bij Sharon, IT supportmedewerker en beschikbaar voor een leuke opdracht. 

Hoe ziet je dag er uit?

Ik ben via onze e-learning portal begonnen met het volgen van trainingen. Daarnaast ondersteun ik op dit moment het recruitment team. Zo ben ik bijvoorbeeld met twee andere trainees bezig met het bedenken van vragen die een gesprek kunnen openen met een opdrachtgever, en heb ik vrijdag een pubquiz gemaakt voor de vrijdagmiddagborrel. 

Wat is het meest anders dan op kantoor werken

Het meest anders dan werken op kantoor voor mij is de collega’s en de gezelligheid die ik mis. Aan de andere kant is de reistijd voor mij nu wel stukken beter aangezien ik die niet meer heb waar ik voorheen op een dag 3-4 uur in het OV moest besteden. 

WAT ZIJN DE VOOR-EN NADELEN VAN THUISWERKEN?

Voordelen

  • Geen reis tijd meer waardoor ik meer tijd over heb voor privé activiteiten.
  • Productiever werken zonder afleiding van collega’s die even een praatje met je willen maken of mensen die tussen neus en lippen door willen dat je iets oplost of doet.
  • Ongegeneerd meezingen met liedjes. (omdat toch niemand je hoort) 

Nadelen

  • Geen gezellige werksfeer waar ik energie van krijg.
  • Balans tussen werk en privé is moeilijker te onderscheiden. 
  • Geen echte pauzes tussen door ik merk dat ik toch gewoon blijf werken of leren. 

Wat mis je?

Wat ik vooral mis zijn collega’s, gezellige gesprekken en enigszins een structuur die ik wel zoveel mogelijk zelf probeer aan te brengen.

Wat laat jij zien als jouw toegevoegde waarde 

Mijn toegevoegde waarde is nog steeds het contact dat ik kan leggen met verschillende soorten mensen waar ik al een aantal jaar ervaring in heb. Vanuit huis ben ik nu vooral bezig met het volgen van cursussen om certificaten te behalen. Daarnaast help ik op afstand mijn familie, vrienden en buren met kleine probleempjes op hun laptops, tablets en telefoons. Ik ben vanaf heden beschikbaar voor een leuke opdracht! Mocht jij nog versterking nodig hebben binnen je team, neem dan even contact op met Lisanne Bravenboer.

Bij wie klop jij aan?

Ik geef het stokje door aan Pleuni van Laarhoven.

Wil je kennismaken met Sharon? of heb je vragen? bel dan naar Lisanne: 06-33583805Vragen of even sparren?

Heb je nog een vraag? Bel, app of mail mij! QISS IT is elke werkdag bereikbaar van 08.00 tot 20.00. Dus zelfs in de avonduren staan we voor je klaar.
Lisanne Bravenboer
Lisanne Bravenboer Salesmanager Regio Rotterdam

Ben je op zoek naar iets bijzonders?