Servicedesk on demand

Maximale flexibiliteit door de inzet van IT-studenten

••• Het belang van een goedlopende IT-afdeling heeft zich de afgelopen periode volop bewezen. De kantoorwerkzaamheden zijn massaal naar de thuissituatie verplaatst en ICT’ers draaiden overuren om iedereen in staat te stellen op afstand te kunnen communiceren en werken.

Ook is tijdens deze periode nog duidelijker geworden dat ‘werken’ en alles wat daarbij komt kijken, zich niet meer afspeelt tijdens de klassieke ‘9-tot-5-uren’. Uiteraard heeft dit ook gevolgen voor de structuur en inrichting van de diverse ICT-afdelingen.

Flexibele schil

Steeds vaker krijgen wij de vraag of wij hierin mee kunnen denken met onze opdrachtgevers. Een flexibele schil is daarvoor dé oplossing. QISS IT heeft om die reden een ICT-studentenpool ingericht: gedreven HBO ICT-studenten met de kennis en flexibiliteit die – on demand – ondersteuning aan jouw servicedesk kunnen leveren.

De voordelen voor jouw afdeling

1. Snel en efficiënt piek en ziek, projecten en vakantieperiodes opvangen
Onze IT-studenten zijn flexibel inzetbaar en per direct beschikbaar. Jij bepaalt wanneer en voor hoe lang je ze nodig hebt. Dat komt de efficiëntie van jouw afdeling ten goede en is bovendien kostenbesparend. Dus of je nu een kortlopend project hebt voor meerdere studenten, of door ziekte tijdelijke, extra ondersteuning nodig hebt, QISS regelt voor jou de meest effectieve oplossing.

2. Flexwerkers kunnen direct aan de slag
Onze ICT-studenten zijn flexibel inzetbaar, ook buiten kantooruren en in de weekenden. Zij passen zich snel aan een nieuwe werkomgeving, denken mee op het gewenste niveau, beschikken minimaal over de vereiste ICT-basiskennis en zijn daarnaast communicatief vaardig. Dit bespaart je niet alleen inwerktijd, maar het zorgt er ook voor dat jouw afdeling sneller resultaat boekt met tevreden eindgebruikers tot gevolg.

3. Ontwikkeling van talent
Bij QISS IT staat het ontwikkelen van vaardigheden en competenties van onze talenten centraal. We coachen en begeleiden onze werkstudenten om, na afronding van hun studie, bij QISS IT in dienst te blijven om hun carrière bij QISS IT voort te zetten. Zo snijdt het mes aan twee kanten en kunnen wij hun persoonlijk ontwikkelplan direct toespitsen op basis van jouw behoeften voor de toekomst.

QISS IT helpt bij het samenstellen van jouw flexibele schil

Haal het talent van de toekomst vandaag al in huis! Zelf ervaren hoe je optimaal gebruik kunt maken van de inzet van IT-studenten binnen jouw team? Ontdek de mogelijkheden:

Vragen of even sparren?

Heb je nog een vraag? Bel, app of mail mij! QISS IT is elke werkdag bereikbaar van 08.00 tot 20.00. Dus zelfs in de avonduren staan we voor je klaar.
Esther Jousma
Esther Jousma Managing Director

Ben je op zoek naar iets bijzonders?