Solliciteren is gewoon nog mogelijk! ×
Vanwege het coronavirus is er momenteel veel onzekerheid. Echter vinden wij het belangrijk om te laten weten dat iedereen gewoon bij ons kan solliciteren en vrijblijvend vragen kan stellen. Jouw sollicitatiegesprek vindt online plaats, bijvoorbeeld via Skype!

QISS PORTRAIT ESTELLE

In gesprek met Estelle

•••

Informatie- en Communicatie Technologie, oftewel ICT, is een van de meest brede en innovatieve vakgebieden van over hele wereld. Maar wat kun je hier allemaal mee worden, en waarom zou je voor een ICT-baan moeten kiezen? Wij nemen een kijkje in het leven van QISS medewerkers die aangeven waarom zij in de ICT wereld zijn gaan werken! Dit keer geven we het woord aan Estelle, servicedeskmedewerker en functioneel beheerder, werkzaam bij een van onze opdrachtgevers.  

Wie ben je? Stel je even voor!


Mijn naam is Estelle en ik ben 22 jaar. Ik werk al bijna drie jaar bij QISS-IT. De afgelopen tweeënhalf jaar heb ik bij een pensioenuitvoerder op een skilled servicedesk gewerkt en nu ben ik een nieuwe uitdaging begonnen bij een gemeente.

Hoe ben je in de IT terechtgekomen?


Ik wist na mijn middelbare school diploma nog niet precies wat voor opleiding ik wilde doen en mijn vader heeft me toen aangeraden om een IT opleiding te gaan volgen, omdat ik altijd al geïnteresseerd was in informatietechnologie.

Welke toffe opdrachten heb je via QISS IT gedaan?


Nadat ik bij QISS IT in dienst ben gekomen ben ik direct gestart bij een pensioenuitvoerder en heb ik daar op een skilled servicedesk gewerkt. Dit heb ik tweeënhalf jaar gedaan en heb nu een leuke opdracht bij de gemeente. Ik werk nu nog op de servicedesk, maar zodra ik de omgeving beter leer kennen, zal ik de overstap naar functioneel beheer maken.

Welke opleidingen heb je al afgerond?


Nadat ik mijn havo diploma op zak had, heb ik de opleiding ICT Servicemanagement aan de Hogeschool Rotterdam afgerond.

Waarom past de IT zo goed bij jou?


IT is altijd in ontwikkeling en dat heb ik altijd al het allerleukst gevonden. Vanaf kleins af aan was ik altijd al gefascineerd van ontwikkelingen die je elk jaar weer had bij laptops en mobiele telefoons.

Wat vind je het leukste aan je werk? Waar krijg je energie van?


Ik help mensen graag en het is zó leuk om een tevreden klant te zien door de dienst die je hebt geleverd. 

Nadine Barao Costa
Nadine Barao Costa Accountmanager Regio Den Haag