QISS PORTRAIT ESTELLE

In gesprek met Estelle

•••

Informatie- en Communicatie Technologie, oftewel ICT, is een van de meest brede en innovatieve vakgebieden van over hele wereld. Maar wat kun je hier allemaal mee worden, en waarom zou je voor een ICT-baan moeten kiezen? Wij nemen een kijkje in het leven van QISS medewerkers die aangeven waarom zij in de ICT wereld zijn gaan werken! Dit keer geven we het woord aan Estelle, servicedeskmedewerker en functioneel beheerder, werkzaam bij een van onze opdrachtgevers.  

Wie ben je? Stel je even voor!


Mijn naam is Estelle en ik ben 22 jaar. Ik werk al bijna drie jaar bij QISS-IT. De afgelopen tweeënhalf jaar heb ik bij een pensioenuitvoerder op een skilled servicedesk gewerkt en nu ben ik een nieuwe uitdaging begonnen bij een gemeente.

Hoe ben je in de IT terechtgekomen?


Ik wist na mijn middelbare school diploma nog niet precies wat voor opleiding ik wilde doen en mijn vader heeft me toen aangeraden om een IT opleiding te gaan volgen, omdat ik altijd al geïnteresseerd was in informatietechnologie.

Welke toffe opdrachten heb je via QISS IT gedaan?


Nadat ik bij QISS IT in dienst ben gekomen ben ik direct gestart bij een pensioenuitvoerder en heb ik daar op een skilled servicedesk gewerkt. Dit heb ik tweeënhalf jaar gedaan en heb nu een leuke opdracht bij de gemeente. Ik werk nu nog op de servicedesk, maar zodra ik de omgeving beter leer kennen, zal ik de overstap naar functioneel beheer maken.

Welke opleidingen heb je al afgerond?


Nadat ik mijn havo diploma op zak had, heb ik de opleiding ICT Servicemanagement aan de Hogeschool Rotterdam afgerond.

Waarom past de IT zo goed bij jou?


IT is altijd in ontwikkeling en dat heb ik altijd al het allerleukst gevonden. Vanaf kleins af aan was ik altijd al gefascineerd van ontwikkelingen die je elk jaar weer had bij laptops en mobiele telefoons.

Wat vind je het leukste aan je werk? Waar krijg je energie van?


Ik help mensen graag en het is zó leuk om een tevreden klant te zien door de dienst die je hebt geleverd. 

Vragen of even sparren?

Heb je nog een vraag? Bel, app of mail mij! QISS IT is elke werkdag bereikbaar van 08.00 tot 20.00. Dus zelfs in de avonduren staan we voor je klaar.
Nadine Barao Costa
Nadine Barao Costa Regiomanager Den Haag

Ben je op zoek naar iets bijzonders?