QISS PORTRAIT ANOUK

In gesprek met Anouk

•••

Informatie- en Communicatie Technologie, oftewel ICT, is een van de meest brede en innovatieve vakgebieden van over hele wereld. Maar wat kun je hier allemaal mee worden, en waarom zou je voor een ICT-baan moeten kiezen? Wij nemen een kijkje in het leven van QISS-medewerkers die aangeven waarom zij in de IT-wereld zijn gaan werken! Dit keer geven we het woord aan Anouk, servicedeskmedewerker en werkzaam bij een van onze opdrachtgevers.  

Wie ben je? Stel je even voor!

Mijn naam is Anouk, ik ben 26 jaar en ben sinds februari werkzaam bij QISS IT. Ik ben iemand die ervan houdt om te gamen, creatief bezig te zijn met tekenen en erop uit te gaan met mijn man en hond. 

Hoe ben je in de IT terechtgekomen?

De IT heeft mij altijd al aangesproken als werkveld vanwege de vele ontwikkelingen die het veld doormaakt. Een van de interessante uitgebreide kanten van de IT die ik nu zie is in het ziekenhuis.

Aan welke toffe opdracht ben je begonnen?

Bij mijn huidige opdracht krijg ik niet alleen te maken met de reguliere hardware en software, maar hierbij heb je ook alle raakvlakken met medische hardware en software. Dit is een leuke connectie met mijn vorige opleiding als Ergotherapeut, waarin ik ook mijn interesse in de zorg kan meenemen in deze opdracht.

Wat vind je het leukste aan je werk? Waar krijg je energie van?

Een van de dingen waar ik veel energie uit haal is het zien van de verschillende afdelingen in het ziekenhuis, van het OK tot het lab, en mensen te kunnen ondersteunen met hun hardware- en softwareproblemen. Het kunnen helpen en ondersteunen van mensen in de zorg is iets waar ik veel plezier uit haal, en ben dan ook nog altijd blij met deze opdracht en deze overstap.


Vragen of even sparren?

Heb je nog een vraag? Bel, app of mail mij! QISS IT is elke werkdag bereikbaar van 08.00 tot 20.00. Dus zelfs in de avonduren staan we voor je klaar.
Nadine Barao Costa
Nadine Barao Costa Regiomanager Den Haag

Ben je op zoek naar iets bijzonders?