The show must go on(line)

Door Renske van der Mooren

•••

Sinds de start van de thuisisolatie werkt ook iedereen van QISS IT vanuit huis. Op een paar van onze toppers na, die op de IT-afdelingen hele bedrijven draaiende houden.
In de eerste week waren het voornamelijk de praktische uitdagingen die ons bezighielden. Het creëren van een prettige werkplek, het vasthouden van een bepaald ritme, en de onderlinge communicatie stroomlijnen.

Deze nieuwe situatie biedt ook nieuwe inzichten. Wij zijn trots op de flexibiliteit en snelheid van onze teams waarbij we de werkzaamheden online hebben kunnen voortzetten:

Our services go on(line)

Onze afspraken blijven gewoon staan, echter zijn deze vervangen door (video)calls. Naast onze reguliere werkzaamheden, willen wij als QISS IT tevens helpen. Zo sparren wij graag over eventuele vraagstukken. Heeft jouw servicedesk meer bezetting nodig? Wij kunnen jou helpen met wat extra (vrouw)kracht. Of loop je tegen andere zaken aan omtrent jouw IT-afdeling? Deel dit met ons en we zoeken samen naar een oplossing.

Our traineeships go on(line)


Ons online opleidingscentrum draait op volle toeren. Zo kunnen wij onze medewerkers in opleiding hun voortgang garanderen en hen op de juiste manier begeleiden. Ook verwelkomen wij volgende week nieuwe trainees. Dan zal ons vierde traineeship van 2020 van start gaan. De klassikale lessen worden vervangen door online colleges , gegeven door onze IT- en soft skill-experts.

Our gatherings go on(line)


Onze bijeenkomsten zetten wij online door. Zo organiseren wij de dagstart op afstand, een wekelijkse vrijdagmiddagborrel, maar ook onze kennismaking is online bij te wonen.

Benieuwd naar hoe wij ondanks de a
fstand houden, contact onderhouden? Lees onze blog ook volgende week. 


Vragen? Neem gerust contact met ons op. Dat kan met je vaste contactpersoon of via onze contactpagina.

Vragen of even sparren?

Heb je nog een vraag? Bel, app of mail mij! QISS IT is elke werkdag bereikbaar van 08.00 tot 20.00. Dus zelfs in de avonduren staan we voor je klaar.
Caroline van Hoorn
Caroline van Hoorn Talentmanager Traineeship

Ben je op zoek naar iets bijzonders?