Nominaties voor QISS IT

And the award goes to..

••• QISS IT is genomineerd voor de Computable Awards 2019. Computable, het onafhankelijk nieuwsplatform binnen de IT-sector, reikt dit jaar voor de veertiende keer awards uit aan de meest onderscheidende bedrijven, projecten en personen in de IT. QISS IT maakt kans op een prijs in de categorie ‘Detachering- en Reqruitmentspecialist’. En onze oprichtster en directrice José van Dalen zou weleens ‘CxO van het Jaar’ kunnen worden. Twee mooie nominaties na negen jaar hard werken aan meer vrouwen en diversiteit in de IT.

STEM METEEN OP QISS IT!

QISS IT maakt verschil


Waarom stemmen op QISS IT? QISS IT heeft sinds de oprichting een duidelijk en uniek doel voor ogen: meer diversiteit in de IT. We schudden het eenzijdige imago van mannen voor computerschermen op. QISS IT stimuleert vrouwen door te wijzen op de vele mogelijkheden van IT. We zijn gespecialiseerd in de communicatieve kant en breken de weg door bemiddeling bij leuke opdrachtgevers open.

Persoonlijkheid en talent


Bij ons gaat het over karakters, type mens en persoonlijkheid. Wie past bij welke opdrachtgever? Wie zorgt voor een frisse blik op de werkvloer? We luisteren naar de behoefte van zowel onze kandidaten, als onze klanten en maken besluiten op basis van onze intuïtie. Hierdoor gaat het niet in eerste instantie over ervaring, maar over talent. We helpen dat talent te ontwikkelen en te binden aan de beste opdrachtgever. Zo innoveren wij!

QISS IT onderscheidt zich door:

• Diversiteit
• Persoonlijkheid
• Intuïtie

Dus waarom moeten wij winnen? Je ziet het hier!

Blijven innoveren


Tien jaar geleden was het de grote motivatie voor José van Dalen om te starten met QISS IT: voorzien in de behoefte aan meer divers personeel in de IT en een ander beeld van de IT-werkvloer. Nu is de verhouding man-vrouw nog steeds niet om over naar huis te schrijven. Daarom gaan we door en blijven we ook onszelf ontwikkelen en inzetten voor meer diversiteit.
Lees meer over QISS IT.

De kracht van QISS IT


José heeft haar ambitieuze en energieke instelling verankerd in QISS IT. Zij stimuleert het team, blijft direct betrokken bij personeel, kandidaten en klanten. QISS IT luistert naar de behoefte van klanten en focust op ieders unieke talent. Wij ontvangen nieuwe kandidaten op een enthousiaste manier, brengen ieders persoonlijkheid nauwkeurig in kaart en kijken dan samen welke trainingen en opdrachtgevers het beste matchen.

Hoe dan ook, QISS IT vaart met een inspirerende kapitein, maar niet zonder een loyaal, fantastisch team. Daarom zijn we supertrots op precies deze twee nominaties van Computable, ‘CxO van het Jaar’ en ‘Detachering- en Reqruitmentspecialist van het Jaar’.

Stemmen!


Stemmen kan nog tot en met zondag 6 oktober a.s.
Klik op onderstaande knop, vul je gegevens in en bevestig de link in je mail.

Breng nu je stem uit!

Ben je op zoek naar iets bijzonders?