Next level for QISS IT

Bringing intuition to IT

••• Onze nieuwe website is live! Niet alleen de look en feel is frisser, ook onze inhoud. We weten al 10 jaar waar we voor staan, wat we willen en hoe we dat moeten bereiken. Maar iedereen komt op het punt dat het tijd is voor een nieuwe blik. Juist in de IT. Lees, click en ontdek het nieuwe QISS IT!

A SPARKLING FEELING


Wij werken vanuit ons gevoel, onze intuïtie en dat willen we laten zien. Door de nodige kennis over data en processen is een eenzijdig beeld ontstaan van IT in het algemeen. QISS IT brengt daar verandering in! Juist door gevoel te brengen in deze door data gedreven sector. We kiezen kandidaten op basis van hun persoonlijkheid. Past iemand bij ons? Is er een klik, een sparkle? Die insteek maakt QISS IT uniek.

THE PERFECT MATCH


QISS IT gaat uit van de kracht van het individu. Iedereen is anders en dat vinden we leuk. We brengen de persoonlijkheid van elke kandidaat nauwkeurig in kaart. Welk type is iemand? Waar houdt diegene van? Dit unieke talent kunnen we vervolgens heel goed koppelen aan de best passende opdrachtgever. Je leest er meer over op de nieuwe site!

QISS IT is het detacheringsbureau dat verschil in de wereld van IT brengt.

Met meer gevoel
Meer vrouwen
Op basis van een persoonlijke match

TIP!


Lees het verhaal van José van Dalen, oprichter en directeur van QISS IT. Ze is een inspirator voor velen en heeft met de positionering van QISS IT haar DNA in het bedrijf verankerd. José zag al aan het begin van haar carrière dat er behoefte was aan meer en ander personeel in de IT. Aan meer vrouwen vooral. Dat werd haar speerpunt. En dat is het nog steeds. José stimuleert vrouwen in de IT te beginnen en zorgt zo voor diversiteit in een nog steeds door mannen gedomineerde wereld. Lees het hier!

Ben je op zoek naar iets bijzonders?