Kun je een IT traineeship zonder ervaring hierin volgen?

Geen zorgen

•••

Wil je graag een IT traineeship doen, maar heb je geen ervaring met IT? Geen zorgen, het IT traineeship van QISS IT volg je gemakkelijk zonder ervaring.


Ons traineeship is een uniek traject waar je opgeleid wordt tot IT-professional. Zo werk jij aan een kansrijke carrière in de branche van de toekomst.Het volgen van een IT traineeship zonder achtergrond in IT

Het IT traineeship van QISS IT kun je gemakkelijk volgen zonder ervaring of achtergrond in IT. Dit traineeship biedt veel kansen voor jou en je toekomst. We leggen het uit.

IT is de toekomst! Elke organisatie is inmiddels afhankelijk van een goedlopende IT-afdeling. Ook de behoefte naar bepaalde rollen zijn veranderd door de jaren heen. Meer diversiteit, meer communicatie op de werkvloer. Daar kan jij onderdeel van uit maken. Ook zonder IT-achtergrond.

We vinden het belangrijk dat jouw kwaliteiten en ontwikkeling voorop staat. We kijken naar wat jou het beste ligt en wat je ermee kunt doen. Met het juiste traject via de QISS Academy (online leerplatform), persoonlijke begeleiding en de match met inspirerende opdrachtgevers leiden wij jou op voor een kansrijke toekomst.

En tenslotte behaal je tijdens het volgen van het IT traineeship diverse, erkende certificaten. Van deze certificaten profiteer je jouw gehele carrière binnen IT. Deze certificaten behaal je via de QISS Academy, onze online leeromgeving die volstaat met trainingen, bootcamps en examens. Hier kunnen wij zelfs een persoonlijk leerplan voor jou uitstippelen.


Meer over de QISS IT traineeship

Het IT traineeship van QISS IT is in vier fases opgedeeld. Deze vier fases duren twee jaar in totaal. We leggen kort uit wat je per fase kunt verwachten.

In de eerste fase van het traineeship volg je een intensieve trainingsweek. Hier leer je onder ander de IT-taal en communicatieve vaardigheden binnen IT.

Je start in de tweede fase op een IT-afdeling bij een van onze opdrachtgevers. Hier bouw je werkervaring op.

In het tweede jaar van je IT-traineeship, begin je met de derde fase: je bent nu IT-professional! Je blijft je ontwikkelen en verbeteren aan de hand van certificaten. Je onderzoekt in deze fase welke richting binnen IT je op wilt en stippelt, samen met ons, verder jouw ontwikkelingsplan uit.

En ten slotte de vierde fase. In deze fase kies je een specialisatie. Je blijft bij QISS IT werkzaam en kiest de leukste jobs als IT professional binnen jouw specialisatie.


De leukste IT vacatures zonder ervaring

Door ons IT traineeship te volgen, grijp jij je kans om de leukste IT vacatures van het moment te vervullen!
QISS IT is actief in vier regio’s: Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. In elke regio zitten er toffe opdrachtgevers en uitdagende vacatures, dus ook voor jou.
Benieuwd welke vacatures het leukst zijn? Bekijk onze IT vacatures.

Ben je op zoek naar iets bijzonders?