Het salaris bij het IT-traineeship

Betaald je laten omscholen/opleiden

•••

Een opleiding of omscholing kost tijd en veel mensen zien hier vanaf, omdat ze het zich niet kunnen permitteren om langere tijd geen geld te verdienen. Ben je ontevreden met je huidige werk of opleiding en wil je in de IT-branche aan de slag? Kies dan voor een IT-traineeship bij QISS-IT! Vanaf het begin van het traineeship verdien je namelijk een marktconform salaris en heb je veel mogelijkheden om door te groeien. Je leert en werkt tegelijkertijd, waardoor je niet zonder salaris komt te zitten.


Dit is wat je gaat doen tijdens het IT-traineeship

Tijdens het IT traineeship word je optimaal voorbereid op je toekomstige baan in de IT-sector. Het traineeship begint met een bootcamp van een week waarin je de IT-taal leert spreken en je communicatieve vaardigheden verbetert. Vervolgens ga je aan de slag op de IT-afdeling van een opdrachtgever om te leren in de praktijk.

Je start als servicedeskmedewerker om kennis te maken met de diversiteit binnen IT. Na het afronden van het eerste jaar als IT trainee vind je bij QISS-IT een hoop vacatures in de branche en kun je ervoor kiezen om je te specialiseren in een richting naar keuze.

Salaris HBO IT-traineeship

Bij QISS-IT volg je het IT-traineeship vanaf HBO-niveau, waarbij je marktconform betaald wordt. Het eerste jaar van je traineeship kun je rekenen op een salaris van €2000-€2500 per maand, afhankelijk van het aantal uren dat je werkt.

Na het afronden van het eerste jaar als trainee, bij positief functioneren en na het behalen van twee Microsoft certificaten wordt je salaris verhoogt. Bij alle IT-traineeships begin je met een startsalaris tijdens het eerste jaar en groei je daarna door, waarbij gekeken wordt naar je functie en hoe je functioneert binnen het team.

Salaris WO IT-traineeship

Ook op WO-niveau volg je een IT-traineeship bij QISS-IT. Wederom geldt er marktconforme betaling en wordt je salaris verhoogt na het afronden van het eerste jaar als trainee. Bij de traineeships, onafhankelijk van het niveau, krijg je na een jaar de mogelijkheid om een leaseauto te rijden. Onze trainees ontvangen reiskostenvergoeding, vakantiedagen en vakantiegeld, een pensioenregeling en een bonusregeling. Bij QISS-IT profiteer je van goede arbeidsvoorwaarden, wat gelijktijdig leren en werken een stuk plezieriger maakt.

Sluit je studie niet aan bij de IT of heb je geen relevante werkervaring? Ook dan is het IT-traineeship voor jou bedoeld. In dit unieke traject leiden wij je op tot IT-professional. Na het betaalde traineeship ben je verzekerd van een baan, intensieve coaching en doorgroeimogelijkheden. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op voor een kennismaking.

Ben je op zoek naar iets bijzonders?