Een IT Traineeship in Amsterdam volgen

Slimme keuze!

•••

Wil je een IT traineeship volgen in Amsterdam? Dat kan! QISS IT biedt het beste IT traineeship aan, ook in Amsterdam! 


IT traineeships zijn gewilder dan ooit. Het biedt veel baangarantie en is tegenwoordig voor iedereen toegankelijk. Een mooie stap om over te gaan naar de IT dus. We leggen het in deze blog uit.Volg een IT traineeship in Amsterdam

Een IT traineeship begint met de algemene basis van IT. Je leert de IT-taal spreken en verbetert je vaardigheden. Om je groei en ontwikkeling aan te tonen, behaal je tijdens de basis van je IT traineeship verschillende certificaten die van belang zijn in de sector.
Daarna bouw je werkervaring op en wordt je uiteindelijk een professional. Hierna kies je de specialisatie die bij jou past.
Ga je richting security, incidentmanagement of een andere specialisatie? Wij stellen een leerpad voor jou op, gevuld met trainingen en erkende IT-certificaten. Alles is mogelijk en we zullen je zelfverzekerd en vol kennis en vaardigheden op pad sturen.

Een IT traineeship volg je bij QISS IT. Wij zijn actief in vier regio’s: Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Wij zoeken naar een werkplek bij jou in de buurt. De opdrachtgevers waarmee wij samenwerken zijn heel divers. Zo kan je aan de slag in de zorg, finance, (semi-)overheid, of bij een commerciële onderneming.
Zo kun je jouw IT traineeship volgen, waar en bij welk bedrijf je wilt. Ook in de regio Amsterdam!


De voordelen van een IT traineeship in Amsterdam

Een traineeship biedt jou de kans om een opleiding te volgen, met salaris. De combinatie tussen leren en werkervaring opdoen staat centraal, waardoor je mooie stappen zet in jouw carrière. Daarnaast ontvang je coaching door een van onze Talentmanagers, waardoor jij je niet alleen professioneel maar ook persoonlijk ontwikkelt.
En wil je graag je IT traineeship volgen in Amsterdam? Slim! Amsterdam kent veel bedrijven in verschillende branches. Kies daarom uit ons ruime aanbod IT traineeships bij diverse bedrijven. Zo leer je gegarandeerd bij een bedrijf dat bij jou past!


Volg het IT traineeship van QISS-IT in Amsterdam

Waarom je het IT traineeship van QISS IT moet volgen? Dat leggen we je graag uit!

IT is de toekomst, dat weten we bij QISS IT
De IT groeit. Elke organisatie is inmiddels afhankelijk van een goedlopende IT-afdeling. Ook de behoefte naar bepaalde rollen zijn veranderd door de jaren heen. Meer diversiteit, meer communicatie op de werkvloer. Daar kan jij onderdeel van uit maken. Ook zonder IT-achtergrond.

Jouw talent staat centraal
Bij QISS IT zien we welke kwaliteiten je hebt en geloven we in jouw ontwikkeling. Met het juiste traject via de QISS Academy (online leerplatform), persoonlijke begeleiding en de match met inspirerende opdrachtgevers leiden wij jou op voor een kansrijke toekomst.

Erkende certificaten
Tijdens het traineeship behaal jij erkende IT-certificaten, waar jij jouw hele carrière van profiteert. Deze certificaten behaal je via de QISS Academy, onze online leeromgeving die volstaat met trainingen, bootcamps en examens. Hier kunnen wij zelfs een persoonlijk leerplan voor jou uitstippelen.

Ben je op zoek naar iets bijzonders?