Een ICT bijbaan voor jou

Laat je adviseren

•••

Heb jij talent binnen de ICT en ben je op zoek naar een leuke bijbaan? QISS IT staat voor je klaar, want wij zijn jouw adviseur op dit gebied! De focus ligt bij ons op young professionals en wij begeleiden je tijdens jouw zoektocht naar de leukste bijbaan die bij je wensen aansluit! Talent gaat voor ervaring, je wordt altijd in een werkomgeving geplaatst die echt bij je past om meer ervaring op te doen als IT professional.


Waarom een bijbaan in de ICT?

Binnen de ICT is het werk heel afwisselend. Een ICT’er kan binnen ieder bedrijf aan de slag. Er zijn altijd wel IT systemen die een update nodig hebben, of laptops die niet goed werken en waar dat naar gekeken moet worden. Alle applicaties binnen een organisatie moeten goed werken, maar de beveiliging moet worden geüpdatet. Als dit jou aanspreekt dan is een baan binnen de ICT wat voor jou!


Een servicedesk bijbaan

Wat dacht je van een leuke servicedesk bijbaan? Kom je graag telefonisch in contact met klanten, wil je de inkomende e-mail beantwoorden? Het werk is zeer afwisselend en je hebt veel vrijheid om de gesprekken met de klanten te voeren. Leuk en uitdagend werk is het zeker. Het is belangrijk dat jij:

  • Klantvriendelijk bent en beschikt over goede sociale vaardigheden. Je moet klanten namelijk netjes te woord staan en actief luisteren.
  • Een probleem van een klant op kunt lossen. Luister daarom goed waar dat ze tegenaan lopen en geef dan aan hoe jij ze kan helpen.
  • Nauwkeurig werkt en gestructureerd.
  • Laat zien dat je meer wil leren, wij van QISS IT bieden je diverse trainingen aan.


Een servicedesk medewerker als bijbaan

Naast je studie een leuke bijbaan als servicedesk medewerker? Het kan bij QISS IT snel geregeld worden. Wij hebben momenteel diverse vacatures openstaan zodat jij als ICT’er direct aan de slag kunt in je eigen regio. Alles wordt voor je geregeld! Wil jij graag op ontdekkingsreis en er achter komen waar je talenten liggen? Wij helpen je graag en daar staat een goed salaris tegenover met meer dan genoeg ontwikkelingsmogelijkheden.


Een software bijbaan

Als je op zoek bent naar een software bijbaan dan kies je toch voor QISS IT? Wij helpen je namelijk graag met jouw ontdekkingsreis! Jouw talent wordt door ons ingezet en dan bieden wij je een kansrijke toekomst! Laat jouw IT skills zien en die tillen we dan samen naar een hoger level!

Ben je op zoek naar iets bijzonders?