Een betaald traineeship binnen de IT

Leren en doorgroeien

•••

Op zoek naar een manier om gelijktijdig te leren en werken in de IT-branche? Bij QISS-IT volg je een betaald traineeship binnen de IT. Het betaalde IT-traineeship is niet alleen geschikt voor starters, maar ook voor mensen die willen omscholen. Zo kom je niet langere tijd zonder salaris te zitten terwijl je leert en doorgroeit in de IT-branche

.

Het verloop van een traineeship binnen de IT

Het IT-traineeship bij QISS-IT begint met een bootcamp van een week, waarin je de taal van de IT-branche leert spreken en waarin je je communicatieve vaardigheden verbetert. Daarna word je als trainee bij een opdrachtgever geplaatst om in de praktijk te leren. Je werkt als servicedeskmedewerker en leert zo alle facetten van het IT-vakgebied kennen.

Wanneer je je eerste jaar afgerond hebt, helpen we je met het uitstippelen van je ontwikkelplan, bieden we leuke IT-vacatures en kun je een specialisatie binnen de IT kiezen. Hier leer je de exacte vaardigheden die nodig zijn in jouw specifieke werkveld.

Baangarantie na het IT-traineeship

Bij QISS-IT volg je een betaald IT-traineeship met baangarantie. Tijdens het traject proef je binnen verschillende organisaties en doe je veel praktijkervaring op. Je leert en werkt gelijktijdig, wat zorgt voor een mooie combinatie van theoretische en praktische kennis.

Na je traineeship met baangarantie kom je op de juiste plek terecht en vind je een baan die echt bij je past. Voor je aan het IT traineeship begint, bespreek je met de specialisten van QISS-IT wat je precies wilt en welke richting je binnen de IT op wilt gaan. Je begint met het IT traineeship met een bootcamp waarin je klaargestoomd wordt met de basics van de IT. Daarna krijg je de kans om in de praktijk ervaring op te doen met een opdracht die bij je past. Vervolgens kies je een specialisatie en sluit het traineeship automatisch aan bij jouw richting.

Salaris tijdens het IT-traineeship

Tijdens het eerste jaar van je traineeship begin je met een startsalaris. Dit salaris varieert afhankelijk van het aantal werkuren per week en de functie waarin je aan de slag gaat. Na de behaalde certificaten en een positieve beoordeling, wordt je salaris verhoogd. Je groeit dus niet alleen op professioneel vlak, maar je salaris groeit met je mee op basis van jouw functioneren. Na het afronden van het traineeship kun je gebruik maken van een leaseauto. Je profiteert vanaf het begin van vakantiegeld, een pensioenregeling en een bonusregeling.

Locaties van het IT-traineeship

Het IT-traineeship van QISS-IT wordt aangeboden op verschillende locaties. Je volgt het traineeship bijvoorbeeld in Utrecht, Amsterdam of Den Haag. Tijdens het traineeship wordt je gedetacheerd bij een bedrijf en dien je naar die locatie te reizen. Je ontvangt een reiskostenvergoeding om naar de locatie van je werk te reizen. Je solliciteert voor een traineeship op een bepaalde locatie en wordt dan ook gedetacheerd in deze omgeving.

Ben je op zoek naar iets bijzonders?