Dit is wat een IT detacheerder doet

De voordelen

•••

Als IT detacheerder wordt iemand als het ware uitgeleend aan een derde partij (opdrachtgever). Het gaat bij IT detachering om een termijn van vaak een paar maanden. Misschien wil jij wel als IT detacheerder aan de slag. Hoe dat in zijn werk uit leggen wij je hieronder graag uit.

Het grootste voordeel van IT detacheerders is dat zij door middel van contractvorm zekerheid hebben en ook meer betrokkenheid hebben binnen een organisatie. QISS IT kan voor jou als het einde van een bepaalde opdracht nadert, al op zoek gaan naar een nieuwe opdracht.

Als je benieuwd bent of het wat voor jou is, dan kun je er bij QISS IT snel ontdekken. Jouw enthousiasme en talent, dat is namelijk hetgeen wat telt en voorop staat! Je kunt alles leren, waar een wil is, is een weg. Dus ook zonder vooropleiding of ervaring kun jij een opleiding binnen de IT volgen en dan aan de slag in deze branche.


Waarom kiezen voor een detacheringsbureau in IT?

Als je graag binnen de IT aan de slag wilt, is het goed om via een detacheringsbureau aan de slag te gaan, waarom? Omdat je zo binnen verschillende bedrijven even kunt proeven hoe het daar gaat en hoe de sfeer is. Op deze manier kom jij er vanzelf achter wat jij echt leuk vindt en waar je later wellicht een vaste baan wilt.

Een goed IT detacheringsbureau denkt met je mee, er moet namelijk echt gekeken worden wat voor werk er bij je past, welk bedrijf kan jou de meeste uitdaging bieden? Maar er moet ook gekeken worden naar bijvoorbeeld eventuele extra aanvullende opleidingen of cursussen. Persoonlijke begeleiding speelt hierin ook een grote rol, zodat er naar je wordt geluisterd en dan de beste baan voor jou kan worden uitgekozen.


De voordelen van QISS-IT

Via QISS IT kun jij als IT talent aan de slag. Je hebt dan te maken met een groot aantal voordelen. Om te beginnen de persoonlijke begeleiding, coaching op maat, opleidingen en cursussen worden je aangeboden wanneer het nodig is, een goede combinatie tussen theorie en praktijk, altijd iemand die met je mee kan denken en voor je klaarstaat en volop variatie in werk. Als dat jou ook aanspreekt, dan is het tijd om contact op te nemen met QISS IT en de mogelijkheden te bespreken.

Ben je op zoek naar iets bijzonders?