Deze ICT vacatures passen bij jou

Hoe kun je dit het beste uitzoeken?

•••

Ben je opzoek naar een ICT vacature of wil je je graag laten omscholen naar ICT? Dan is een belangrijke vraag welke ICT vacature het beste bij jou past. Op deze manier weet je waar je focus leert betreft het omscholen en ga je met plezier een nieuwe uitdaging tegemoet.

Maar hoe weet je nu zeker welke ICT vacature het beste bij jou past? In dit artikel leggen we uit hoe je dit kunt uitzoeken voor jezelf. Lees snel verder!


De verschillende vacatures in ICT

De mogelijkheden binnen de ICT zijn eindeloos. Dan is het fijn om jouw pad te bewandelen met wat support aan de zijlijn. QISS IT adviseert en ondersteunt jou met begeleiding in jouw carrière. Dat doen wij door middel van een persoonlijk ontwikkelingsplan en uitdagende opdrachten voor de nodige ervaring. Zo blijf je jezelf ontwikkelen en specialiseren, ook terwijl je werkt.

Voor onze opdrachtgevers vullen wij diverse, uitdagende ICT-vacatures. Daar zit jouw volgende stap zeker tussen. Via ons kom je binnen bij (inter)nationale grote namen waar je meer ervaring op kan doen.

Wil je bijvoorbeeld functioneel beheerder, een ondersteunende ICT rol of een traineeship volgen bij een van onze opdrachtgevers? Dan kan dat bij QISS-IT!
Samen met jou bekijken we welke competenties en vaardigheden je al hebt en welke je graag wilt ontwikkelen. Ook kijken we naar passende vacatures, die het beste bij jou passen. Op deze manier proberen we altijd een perfecte match te vinden en je opweg te helpen met jouw carrière.


Volg het IT traineeship van QISS-IT in Amsterdam

Het IT Traineeship van QISS-IT biedt young professionals de kans om opgeleid te worden tot IT'er, zonder dat zij over een IT-achtergrond dienen te beschikken. Zij starten met de bootcamp; een trainingsweek die in het teken staat van een kennismaking met de IT. Trainingen in ITIL, Office365, TOPdesk en MTA komen aan bod. Vervolgens doen zij ervaring op in de praktijk, door mee te draaien als servicedeskmedewerker op een IT-afdeling.

Binnen de ICT studie staan (communicatieve) vaardigheden centraal. Wij leiden onze trainees op voor de functies die de brug leggen tussen de eindgebruiker en de IT-afdeling, zoals support- of servicedeskmedewerker.
We kijken goed naar jouw wensen, eisen, vaardigheden en competenties voor een nieuwe uitdaging in de ICT.

Onze traineeship is zo ingedeeld dat het goed aansluit op nieuwe vacatures in de ICT. Tijdens het traineeship kies je ook een specialisatie. Deze specialisatie is gericht om je klaar te stomen voor ICT vacatures die het beste bij jou passen. Zo ben je klaar voor de best passende ICT vacature voor jou!
Meer weten over het ICT traineeship of QISS-IT? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Ben je op zoek naar iets bijzonders?