Baangarantie ICT opleiding

Omscholing naar ICT

•••

Verzekerd van baangarantie ben je met deze opleiding


Hoe fijn zou het zijn als jij een opleiding gaat volgen en dan baangarantie krijgt? Bij QISS IT wordt deze optie je aangeboden. Zeker de moeite waard om eens na te gaan of het misschien wat voor jou kan zijn. Ben je graag binnen de ICT werkzaam? Leuk om dan je droom waar te maken toch?

Twijfel er dan ook niet over, want ook wanneer je geen ervaring hebt ben je bij QISS IT meer dan welkom. Omscholing kan namelijk plaatsvinden wanneer dat jij wilt. Ervaring is geen vereiste, jouw enthousiasme gaat ervoor zorgen dat jij je doel gaat bereiken en wij helpen je daarbij!

Omscholing naar ICT: met baangarantie


Binnen de ICT zijn er erg veel vacatures en daar kun jij invulling aan geven! De vraag is alleen, welke baan past er precies bij jou? Kom er snel achter door in contact te komen met specialisten van QISS IT, je gaat dan in gesprek om na te gaan welk traineeship het beste bij jou past. Je proeft binnen diverse organisaties, doet veel praktijkervaring op en alle theorie die je hebt geleerd breng je direct tot uiting in de praktijk. Een mooie combinatie van leren en werken, waar iedereen wat aan heeft!

Als jij de stap naar de ICT graag wilt zetten, doe het dan vandaag nog. Omscholing naar ICT met baangarantie is namelijk bij QISS IT mogelijk, deze kans laat je toch niet aan je voorbij gaan? Al veel mensen zijn je voorgegaan, ze zitten nu echt op hun plek met een mooie baan en genieten nog meer dan voorheen van de werkzaamheden. Je moet doen waar je je goed bij voelt en dat kun jij ook!

Zeker zijn van baangarantie? Bekijk dan deze vacatures


Wil je graag zekerheid met baangarantie? Kom dan snel een kijkje nemen bij QISS IT en ontdek zelf welke vacatures er momenteel beschikbaar zijn. Je krijgt persoonlijke begeleiding, dus er wordt met jou meegekeken wat het beste bij je wensen en behoeften aansluit.

Door een IT cursus te volgen bij QISS IT, krijg jij meer zekerheid en ook baangarantie. Dus wil jij graag werken binnen de IT? Wil je je dromen realiseren? Het kan echt! Ook zonder ervaring en vooropleiding kun jij dit bereiken. Jouw talent en enthousiasme, dat is waar het om gaat! Bij QISS IT zijn we altijd op zoek naar mensen zoals jij.

Ben je op zoek naar iets bijzonders?