Aan de slag in technisch beheer na het IT traineeship

Technisch beheerder in de IT

••• In de laatste halve eeuw heeft informatie technologie ons leven steeds makkelijker gemaakt. Grote organisaties zoals zorginstellingen, scholen, kantoorpanden, hotels, zwembaden en sportcomplexen zijn sterk afhankelijk van geavanceerde technische installaties. Heb jij interesse in het beheren en verbeteren van dergelijke installaties? Dan is ons betaalde IT traineeship de perfecte mogelijkheid om snel aan de slag te gaan in technisch beheer.

De specialisatie technisch beheer

IT is de branche van de toekomst. Als je in deze richting opgeleid wordt dan weet je zeker dat je nooit zonder werk komt te zitten. Tijdens het betaalde IT traineeship van QISS IT ontwikkel je jezelf binnen anderhalf jaar tot IT professional met een specialisatie naar keuze. Je hebt geen ervaring of opleiding nodig om te beginnen. Gedurende het traineeship ga je vanaf het begin aan het werk in relevante functies. Een talentmanager helpt je om een persoonlijk ontwikkelingsplan op te stellen. Daardoor haal je de erkende certificaten die je nodig hebt om een expert te worden in technisch beheer terwijl je relevante vakkennis opdoet bij bedrijven in jouw sector.

De taken van een technisch beheerder

De taken van een technisch beheerder zijn erg afhankelijk van het soort gebouw of instelling waar je aan het werk gaat. Je bent verantwoordelijk voor de installatie van technische systemen en infrastructuur. Deze moet je operationeel maken en houden. Daarnaast kan je gevraagd worden om een visie te ontwikkelen voor de toekomst. Daarin streef je naar het gebruik van duurzame systemen die het reilen en zeilen van de onderneming vloeiend, zeker en effectief maakt.

Het salaris van een technisch beheerder

Het salaris van een technisch beheerder is afhankelijk van verschillende factoren. Uiteraard krijg je meer betaald naarmate je kennis en ervaring groeit. Daarnaast verschilt het nogal per bedrijf hoeveel verantwoordelijkheid je krijgt. Met ons IT traineeship als basis kun je in Nederland al snel een salaris tussen de €3000,- en €4000,- per maand gaan verdienen als technisch beheerder.

Een IT traineeship volgen om technisch beheerder te worden

Een IT traineeship is de meest efficiënte manier om technisch beheerder te worden. Tijdens je opleiding ga je bijna direct aan de slag bij één van onze honderden partnerbedrijven. Daardoor leer je terwijl je werkt en hoef je je nooit zorgen te maken over je inkomen. Het andere grote voordeel is dat je direct begint met het opdoen van praktijkervaring. Zo leer je al tijdens je opleiding hoe je met real-life uitdagingen om moet gaan. Daarnaast beslis je op basis van hands-on ervaring in welke richting je precies wilt specialiseren.

Ben je op zoek naar iets bijzonders?