Solliciteren is gewoon nog mogelijk! ×
Vanwege het coronavirus is er momenteel veel onzekerheid. Echter vinden wij het belangrijk om te laten weten dat iedereen gewoon bij ons kan solliciteren en vrijblijvend vragen kan stellen. Jouw sollicitatiegesprek vindt online plaats, bijvoorbeeld via Skype!

5 TIPS OM EEN FIJNE WERKPLEK TE CREËREN

Door Sanne Broekman

•••

In een inspirerende werkplek presteer je beter, voel je je gelukkiger en ben je vaak ook nog eens creatiever. Maar hoe creëer je zo een inspirerende werkplek? Wij helpen je op weg met 5 tips en een nieuwe dosis inspiratie.

1) Het begint bij de basis


Als je een fijne werkplek wilt creëren, is het belangrijk dat je zorgt voor een goede basis. Deze goede basis bestaat uit allerlei tools zoals een fijn bureau, een goede bureaustoel en een goed functionerende computer. Maar ook een opgeruimde werkplek behoort tot de basis.


2) Huiselijke sfeer


Uit onderzoek blijkt dat de ideale werkplek huiselijk aanvoelt. Tijd dus om die persoonlijke spulletjes een plekje te geven op je bureau! Fotolijstjes, dat ene leuke souvenir of je favoriete plant. Je kunt er alle kanten mee op.

3) Zorg voor voldoende opbergruimte


Niets is zo vervelend dan los slingerende bonnetjes, losse vellen papier en andere kleine ongemakken. Zorg voor een ladekast, mappen en klappers waar je al je papierwerk netjes in kunt opbergen, zodat je bureau opgeruimd is en blijft.

4) Notitieboekjes


Het komt vast voor dat je iets moet opschrijven en dan is het toch veel leuker als je een mooi notitieboekje hebt? Shop daarom een mooi exemplaar.

5) Zorg voor voldoende licht


Heb je thuis of op kantoor de gelegenheid om een werkplek voor het raam te creëren? Doen! Zo heb je overdag genoeg lichtinval, wat een stuk prettiger werkt. Voldoende licht zorgt ervoor dat je minder snel vermoeid raakt. Mocht dit niet het geval zijn of werk je veel ’s avonds, dan is goede verlichting onmisbaar.