HMC over de samenwerking met QISS IT.

Robbert Beurse - voormalig afdelingsmanager ICT Servicedesk HMC

•••

"Sinds 2015 werk ik samen met QISS IT. Ik had dringend personeel nodig door een fusering en QISS bood een uniek concept: een traineeship waar de focus uitging naar om meer diversiteit naar de IT-afdeling te brengen. Het doel is een balans in kennis en communicatieve vaardigheden. Daar had ik nog nooit eerder van gehoord.”

Ondersheidende factor

“Wat QISS heel goed doet is het fieldmanagement, het coachen van de QISS'ers en het gesprek met de klant. Daarin onderscheiden zij zich van andere detacheerders. QISS doet haar best om haar medewerkers een goede start te geven, niet alleen qua IT-certificaten maar op alle facetten. Daarnaast is de match altijd spot-on, die biedt wat wij nodig hebben.”

Verplaatsen in gebruiker

"De rol van de servicedesk is in de afgelopen jaren veranderd. Vroeger boden we hulp bij gebruik van een computer. Nu is men de gehele dag bezig met zijn/haar device en in zekere mate afhankelijk hiervan. Wij proberen het verschil te maken door mee te denken met de gebruiker, het liefst zelfs door vooruit te denken. Zo moet het voor hen steeds makkelijker en efficiënter worden. Om dat te kunnen bereiken heb je de juiste mensen in je team nodig. Mensen die niet enkel uitvoeren, maar signaleren en ideeën opperen. De medewerkers van QISS IT blinken hierin uit.'

Vragen of even sparren?

Heb je nog een vraag? Bel, app of mail mij! QISS IT is elke werkdag bereikbaar van 08.00 tot 20.00. Dus zelfs in de avonduren staan we voor je klaar.
Nadine Barao Costa
Nadine Barao Costa Regiomanager Den Haag

Ben je op zoek naar iets bijzonders?