Gemeente Delft over de samenwerking met QISS IT.

Rob Heuvelman - Manager Interne Dienstverlening

•••

"Door de coronacrisis en daardoor de versnelling naar het plaatsonafhankelijk werken is de druk op de IT-afdeling en daarmee ook de Servicedesk in het afgelopen jaar fors toegenomen. Meer dan voorheen is de Servicedesk de plek waar mensen zich melden met vragen over werkfaciliteiten en nieuwe ontwikkelingen die(al dan niet noodgedwongen/versneld) worden uitgerold. De verwachting is dat het “oude‘ werken niet meer terug zal komen en dat het plaatsonafhankelijk werken zal blijven en zal toenemen. Aandacht voor de manier waarop je de dienstverlening vanuit IT verleend zal dan ook alleen maar toenemen. Er zal bij het werven van nieuwe medewerkers én de ontwikkeling van de huidige medewerkers meer moet worden geïnvesteerd in diverse skills, zowel inhoudelijk als op het gebied van dienstverlening op afstand."

Voortdurende dialoog

"De medewerkers die wij nu van QISS IT hebben ingehuurd erg bekwaam zijn in IT en dienstverlening op afstand. Daarmee geven ze de ontwikkeling van de totale servicedesk een nieuw elan. QISS IT levert wat ze zeggen. Ze zorgen ook goed voor hun mensen en zoeken voortdurend de dialoog met de klant. Ik ben hier zeer tevreden over."

Eerste kennismaking

"Voor mij was QISS IT een onbekende speler op de markt. De gedrevenheid van onze accountmanager bleef wel bij mij hangen. Uiteindelijk heeft dat geleid tot een eerste samenwerkingsverband waarmee ik erg blij ben."

Proactief en meedenken

QISS IT heeft als kernwaarden BEAM (Betrokken, Energie, Accuratesse en Meedenken). "De actieve houding en het meedenken met algemene ontwikkelingen (verder dan enkel IT) bevallen mij zeer goed."


Vragen of even sparren?

Heb je nog een vraag? Bel, app of mail mij! QISS IT is elke werkdag bereikbaar van 08.00 tot 20.00. Dus zelfs in de avonduren staan we voor je klaar.
Nadine Barao Costa
Nadine Barao Costa Regiomanager Den Haag

Ben je op zoek naar iets bijzonders?