Wat verandert er aan het IT traineeship in 2023?

Het IT traineeship blijft vol kansen

••• Het IT traineeship blijft in 2023 vol met kansen om jezelf te ontwikkelen in de IT! Wil je in 2023 aan de slag in de IT? Bij QISS IT kun je zonder IT-gerelateerd diploma of ervaring aan de slag met het IT traineeship. Vanuit het traineeship kom je te werken voor verschillende opdrachtgevers waar je jouw skills verder kunt ontwikkelen. Hier lees je er alles over.

Welke richtingen zijn er beschikbaar in het IT traineeship in 2023?


Na een uitdagende bootcamp en verschillende trainingen word je volledig klaargestoomd om aan de slag te gaan. Kies een van onze specialisaties en ontwikkel jezelf tot een ware IT-professional. Dit zijn de verschillende tracks die je dichter bij jouw doelen brengen in 2023:
  • Security
  • Big Data
  • Functioneel applicatiebeheer
  • Cloud 
  • IT Servicemanager
  • IT Projectmanager 

Voor wie is het IT traineeship bedoeld?


Wil je aan de slag met het IT traineeship, maar heb je nog geen ervaring in de IT opgedaan? Ook in dat geval kun je beginnen met het traineeship. Tijdens het traineeship krijg je namelijk training, begeleiding en coaching waarmee je transformeert tot een IT specialist. IT is up to you, de ontwikkeling tot IT professional en IT specialist is in jouw eigen tempo. Zelfs zonder ervaring of diploma gerelateerd aan de IT.


Hoe verloopt het IT traineeship in 2023?


Wanneer je aan de slag gaat met ons IT traineeship in 2023 begin je met een bootcamp. Tijdens het bootcamp word je klaargestoomd en wordt een sterke basis aan IT-kennis bij jou aangelegd. Je dompelt je onder in de wereld van IT en leert al jouw QISS IT collega’s kennen. Direct na het bootcamp ga je aan de slag bij je eerste werkgever in de regio Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Rotterdam. Hier blijf je doorleren aan de QISS IT academy en krijg je de mogelijkheid om met IT coaches te sparren. Je behaalt het MS900 certificaat binnen drie maanden met een terugkomdag die in het teken van MS900 staat. Vervolgens kan er een keuze worden gemaakt voor een tweede certificaat. En dit is nog maar het begin! Tijdens het gehele IT traineeship blijf je jouw skills door ontwikkelen.
Vervolgens kies je een van onze richtingen en ga je je op dit gebied specialiseren. Deze nieuwe kennis pas je gelijk toe bij een van onze opdrachtgevers. 

Waarom is 2023 het jaar om een IT traineeship te doen?


Heb je altijd al in de IT willen werken? Dan is 2023 het jaar om hiermee te beginnen. QISS IT biedt je zekerheid, al vanaf het begin. Ook zonder ervaring of diploma gerelateerd aan de IT! Ontvang een vast contract en ga nieuwe uitdagingen aan bij een van onze opdrachtgevers. Ben je benieuwd geworden? Neem hieronder contact met ons op.

Ben je op zoek naar iets bijzonders?